Nieuws

Vrije inloop voor coronaprik bij GGD Almere vanaf 4 december

today4 december 2023 13

Achtergrond
share close

Mensen die een verhoogd risico lopen om ernstig ziek te worden, kunnen dit najaar nog de coronaprik halen. Na 22 december is de vaccinatie alleen beschikbaar voor zwangere vrouwen en mensen die door een arts zijn doorverwezen. Mensen kunnen vanaf maandag 4 december zonder afspraak bij de GGD in Parkwijk terecht.

Mensen die 60 jaar of ouder zijn, 18-59-jarigen die jaarlijks een uitnodiging voor de griepprik krijgen, zwangeren, zorgmedewerkers met direct patiënt- en/of cliëntcontact komen in aanmerking voor de coronaprik.

In sommige gevallen is het mogelijk voor personen die niet tot de genoemde doelgroepen behoren om de coronaprik te halen. Bijvoorbeeld indien er sprake is van een gezinslid met een kwetsbare gezondheid of op advies van een behandelend arts.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Politie pakt meerdere verdachten op na overval aan de Veluwezoom

Zaterdagavond vond een gewapende overval plaats op een pand aan de Veluwezoom in Almere. Volgens de politie werd de overval gepleegd door meerdere personen. Ze zijn in een donker gekleurde auto gevlucht. De politie heeft later alsnog zeven personen aangehouden. De overval zelf gebeurde rond 21.30 uur ‘s avonds. Er werden in het bedrijf waardevolle spullen verkocht toen er plots door twee ‘klanten’ gedreigd werd met een wapen. De twee […]

today4 december 2023 15


0%