Nieuws

Vrachtwagen lekt brandstof op Tussenring, donderdag nog schoonmaakwerkzaamheden

today25 mei 2023 43

Achtergrond
share close

De Tussenring in Almere is woensdagavond een aantal uur afgesloten geweest omdat een vrachtwagen liters brandstof had verloren. Dat meldt een woordvoerder van de provincie.

Het lek ontstond woensdagmiddag rond 17.15 uur. De brandweer heeft de gelekte brandstof van de weg gespoten. Een schoonmaakbedrijf heeft daarna de weg schoongemaakt. Het verkeer in Almere moest een aantal uur omrijden.

Donderdagochtend vanaf 6.30 uur gaat een saneringsbedrijf de berm en een naastgelegen sloot nog schoonmaken, liet de woordvoerder weten. Daarbij wordt een halve rijbaan van de Tussenring afgezet, wat voor oponthoud kan zorgen.

Dit bericht is tot stand gekomen door een samenwerking tussen 1Almere en Omroep Flevoland.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Almere is de 23e aantrekkelijkste gemeente om in te wonen

Van de 50 grootste gemeenten van Nederland staat Almere op nummer 23 waar je het prettigst kan wonen. De steden Amsterdam, Amstelveen, Leiden en Utrecht zijn in de top vier geëindigd. Dat blijkt uit de nieuwe Atlas voor gemeenten, van onderzoeksbureau Atlas Research.  Het onderzoeksbureau doet jaarlijks onderzoek naar de woonaantrekkelijkheid van de 50 grootste gemeenten van Nederland. De gemeenten worden op meer dan 50 aspecten met elkaar vergeleken, daarbij […]

today25 mei 2023 30


0%