Nieuws

Vondst drugslab in Groningen zorgt voor lange file op A6 bij Almere Buiten

today1 februari 2024 7

Achtergrond
share close

De politie heeft woensdagmiddag een afrit van de A6 afgesloten bij Almere Buiten. Daardoor ontstond in de avondspits een file van zo’n 10 kilometer tussen Lelystad en Almere. De ANWB sprak van een vertraging van minimaal een half uur op het hoogtepunt van de file. 

Volgens een woordvoerder heeft de afzetting te maken met een mogelijk drugslab in de stad Groningen. Daar zijn rond 15.30 uur twee mensen aangehouden. Vervolgens heeft de politie in Almere een vrachtwagen stilgezet en nog eens twee mensen aangehouden.

Afrit afgesloten

De politie heeft de omgeving van de vrachtwagen afgezet. Daarbij is de afrit Almere Oostvaarders dus ook afgesloten. Het gaat om een blauwgekleurde vrachtwagen, met op de zijkant de naam van een bedrijf dat deze vrachtwagens verhuurt.

Volgens de politie zijn er chemicaliën aangetroffen in de vrachtwagen. Er wordt onderzocht of die chemicaliën gevaarlijk zijn. Het verkeer op de A6 moet langs de afslag Almere Oostvaarders 70 kilometer per uur rijden en werd verzocht om de volgende afslag te nemen.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Speciaal rechtbanklokaal in MBO College Poort geopend

Bij het MBO College in Almere Poort is deze dinsdag het Legal Lab geopend. Het Legal Lab is een nieuw klaslokaal dat is ingericht als een echte rechtbank. Studenten gaan hier juridische vakken volgen en leren hoe ze moeten debatteren.  Leerlingen van de opleiding Legal, Insurance & HR Specialist zullen voornamelijk gebruik maken van het nieuwe lokaal. “Op deze manier kunnen we aan leerlingen de juiste praktijkervaring meegeven”, vertelt Jennifer […]

today31 januari 2024 8


0%