Nieuws

Verdediger Sherel Floranus nieuwe aanwinst Almere City FC

today1 augustus 2023 52

Achtergrond
share close

Sherel Floranus wordt zeer waarschijnlijk de volgende nieuwe aanwinst van Almere City. De 24-jarige vleugeverdediger is al in Almere, maar moet nog een handtekening zetten. Volgens diverse media is dat een kwestie van tijd, zijn zaakwaarnemer stuurde alvast een bericht de wereld in van een Almere City-logo met daarbij een zandloper.

De Telegraaf schrijft dat de oud-speler van Sparta Rotterdam en SC Heerenveen met City een akkoord heeft bereikt over een tweejarig contract. Floranus had nog een overeenkomst tot medio 2024 bij het Turkse Antalyaspor, maar daar wordt zijn contract ontbonden.

De geboren Rotterdammer speelt interlands voor het nationale team van Curaçao. Hij is na Peer Koopmeiners en Thomas Robinet de derde aanwinst voor City FC deze zomer.

De tweet met een foto van de zaalwaarnemer van Floranus:

 

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Proef helpt Almeerders met te weinig geld voor sport of cultuur

De gemeente Almere heeft het afgelopen jaar een proefproject gedraaid om volwassenen in de stad die te weinig geld hebben voor sport of cultuur financieel te ondersteunen. Ze heeft hierbij geld gegeven aan het zogenaamde Volwassenfonds Sport & Cultuur. Dit fonds helpt de volwassen die te weinig geld hebben met het betalen van lesgeld en materialen. Almeerders die in aanmerking kwamen voor het fonds, werden door de gemeente gekoppeld aan […]

today1 augustus 2023 22


0%