Nieuws

Vanaf donderdag A6 en A27 dicht wegens werkzaamheden

today12 juli 2023 125

Achtergrond
share close

Tussen 13 en 25 juli gaat Rijkswaterstaat gedurende vier avonden en nachten aan de slag met werkzaamheden. Alle automobilisten moeten rekening houden met omleidingen en een extra reistijd van ruim 15 tot 20 minuten.

Van 13 op 14 en 21 op 22 juli is de parallelbaan A6 richting Lelystad dicht van Almere-Stedenwijk tot Almere-stad. De andere dagen vinden de werkzaamheden aan de andere kan van de weg plaats. Van 16 op 17 en 24 op 25 juli is namelijk de parallelbaan A6 richting Amsterdam dicht van Almere-Stad tot Almere-Stedenwijk.

Op de A27 wordt er van vrijdag avond (14 juli) tot en met maandag ochtend (17 juli) gewerkt aan knooppunt Eemnes en afrit Zeewolde in de richting van Almere.

Afsluitingen en omleidingen

Tussen knooppunt Eemnes en afrit Zeewolde, is de doorgang afgesloten voor verkeer. Dit geldt ook voor de verbindingsbogen in knooppunt Eemnes, waar de snelweg A1 overgaat in de A27. Vanaf vrijdag 14 juli om 20.00 uur zullen zowel de af- als oprit van Eemnes gesloten zijn. Hetzelfde geldt voor de af- en oprit van Huizen. Daarnaast is de afrit Zeewolde niet toegankelijk en is het tankstation en de verzorgingsplaats Eemakker eveneens gesloten.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Handhaving ingezet voor motorraces Stichtsekant

Er zijn talloze meldingen van overlast gedaan bij de gemeente en politie over racende motoren op het industrieterrein Stichtsekant in Almere. Inwoners van de wijk Oosterwold hebben in november 2022 een brandbrief naar de gemeenteraad gestuurd over de overlast. De gemeente Almere heeft samen met de politie een plan van aanpak opgesteld en er is handhaving ingezet tot september.  De wegen in Almere zouden gebruikt worden als racebaan. Met hoge snelheden crossen […]

today12 juli 2023 90


0%