Nieuws

Twee parkeergarages voorlopig gesloten vanwege werkzaamheden

today22 mei 2023 183

Achtergrond
share close

De Flevogarage en Metropolegarage in Almere Stad zijn vanaf maandag tijdelijk dicht vanwege een opknapbeurt. De vloeren in de garages worden aangepakt en de belijning wordt opnieuw aangebracht. Ook krijgen beide gebouwen een nieuwe laag verf.

Volgens de gemeente moeten de garages door de werkzaamheden een paar weken dicht blijven. De Flevogarage gaat weer open op zaterdag 17 juni, de Metropolegarage op dinsdag 20 juni.

Wie in het centrum van Almere Stad wil parkeren kan terecht in de Regisseurgarage en de Schippergarage. De Regisseursgarage is recent nog dicht geweest voor onderhoud.

Dit bericht is tot stand gekomen door een samenwerking tussen 1Almere en Omroep Flevoland.

 

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Burgemeester sluit café The Sting in Almere Haven na schietpartij

Op last van burgemeester Hein van der Loo van Almere is buurtcafé The Sting in Haven woensdag gesloten. Dat gebeurt nadat er afgelopen weekend opnieuw onrust was in Haven. Bij een schietpartij viel een gewonde. Er komen nu ook meer camera’s in de wijk. Bezoekers van het buurtcafé zouden betrokken zijn bij het schietincident afgelopen zaterdag op de Brink. Maar volgens stamgasten heeft The Sting daar niets mee te maken. […]

today18 mei 2023 218


0%