Nieuws

Treinverkeer naar Schiphol beperkt door sein- en wisselstoring

today6 september 2023 29

Achtergrond
share close

Treinreizigers richting Schiphol moeten woensdag rekening houden met vertragingen. Van en naar het vliegveld rijden er veel minder treinen. Dat komt door een sein- en wisselstoring. De NS verwacht dat de storing om 12:30 uur voorbij is.

Eerder reden er door de storing al geen intercity’s van Almere naar Leiden Centraal. Ook de verbindingen van en naar Lelystad Centrum, Utrecht Centraal, Leiden Centraal en Amersfoort Centraal zijn getroffen door de storing. De NS rijdt nu volgens een aangepaste dienstregeling tot de storing voorbij is.

Eerder woensdagochtend zorgde een sein- en wisselstoring ook al voor minder intercity’s tussen Leiden Centraal en Den Haag Centraal. Deze storing duurt nog voort en levert treinreizigers tot vijftien minuten extra reistijd op. Ook deze problemen zijn naar verwachting rond 12:30 uur voorbij.

Dit bericht is tot stand gekomen door een samenwerking tussen 1Almere en Omroep Flevoland.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Opnieuw 6 jaar cel en tbs voor Almeerder die vriend bij station Lelystad doodstak

Een 22-jarige man uit Almere is in hoger beroep opnieuw veroordeeld tot zes jaar cel en tbs met dwangverpleging voor het doodsteken van een vriend. De steekpartij was eind 2020, bij het station in Lelystad. Aanleiding was een ruzie over uitgeleende kleding. Het slachtoffer zat op de bijrijdersstoel van een auto en werd in zijn borst gestoken. De 19-jarige jongen overleed nog dezelfde nacht. De verdachte was in hoger beroep gegaan, […]

today6 september 2023 18


0%