Nieuws

Summerpark Festival gaat niet door

today19 maart 2024 4

Achtergrond
share close

Het Summerpark Festival in Almere gaat dit jaar niet door. Dat heeft de evenementenorganisatie aan 1Almere bekendgemaakt. De organisatie wil nog niet zeggen waarom het festival niet doorgaat. Dit is het tweede Almeerse festival dat deze zomer niet door zal gaan. Eerder maakte het Free Festival bekend ook te stoppen met bestaan.

Het muziekevenement werd sinds 2016 jaarlijks in de zomer op het Almeerderstrand gehouden. Vorig jaar waren er optredens van onder andere Kris Kross Amsterdam, Zoë Tauran en The Partysquad.

Summerpark Festival verving acht jaar geleden de zondageditie van het hardcore muziekevenement Free Festival. Het laatst genoemde festival gaf eerder dus al aan te stoppen vanwege te hoge kosten.

Foto: Aftermovie Summerpark Festival

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Almeerder (21) aangehouden in onderzoek naar bankhelpdeskfraude

Een 21-jarige man uit Almere is woensdag aangehouden in een onderzoek naar bankhelpdeskfraude. Dat meldt de politie. De man wordt verdacht betrokken te zijn bij meerdere oplichtingszaken. Bij bankhelpdeskfraude doen oplichters zich voor als medewerkers van een bank. Een speciaal rechercheteam van Oost-Utrecht dat zich bezighoudt met internetfraude, kwam de man op het spoor door een aanhouding in oktober. Toen werd een 31-jarige vrouw uit Almere op heterdaad betrapt terwijl zij aan […]

today18 maart 2024 2


0%