Nieuws

Straatroof op vrouw met rollator mislukt, vrouw komt wel ten val

today6 oktober 2023 3

Achtergrond
share close

Een man heeft donderdag even voor het middaguur geprobeerd een vrouw met een rollator van haar tas te beroven. Dat gebeurde ter hoogte van de Willem Pijperstraat in Almere Muziekwijk. De 65-jarige viel bij de schermutseling en raakte volgens de politie gewond. De dader ging er zonder buit vandoor en is nog voortvluchtig.

De vrouw liep met haar rollator langs het busstation toen een man probeerde haar tas van haar rollator weg te grissen. De vrouw liet dat niet zomaar gebeuren en hield de tas goed vast. Hierdoor werd er wat geduwd en getrokken waardoor de vrouw ten val kwam.

De man vluchtte op de fiets weg richting het treinstation in die wijk. De politie roept mensen die iets gezien hebben om zich te melden.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Aanslag in Poort ging om miljoen euro aan coke, bewoner wist van dreiging

De aanslag die afgelopen augustus plaatsvond op een appartementencomplex in Almere Poort, werd gepleegd vanwege een conflict over een partij cocaïne ter waarde van een miljoen euro. De huurder van de woning zou deze cocaïne gestolen hebben. De medehuurder wist van de dreiging, blijkt uit een uitspraak van de rechter. De Alliantie wilde het stel uit de flat in Poort zetten. Volgens de woningcorporatie heerst er namelijk sinds de aanslag in de buurt […]

today5 oktober 2023 5


0%