Nieuws

Spoorwerkzaamheden: zondag geen treinen vanaf Almere Oostvaarders

today1 december 2023 16

Achtergrond
share close

De treinen tussen Almere Oostvaarders en Lelystad Centrum rijden aanstaande zondag niet. Er wordt de hele dag aan het spoor gewerkt. De reistijd is hierdoor dertig minuten langer dan normaal.

De werkzaamheden starten op 3 december om 00:45 en duren tot 02:00 op maandag 4 december. Er rijden stopbussen om de uitgevallen ritten te vervangen.

NS adviseert reizigers tussen Amsterdam Centraal en Zwolle en tussen Schiphol Airport en Zwolle om via Amersfoort Centraal te reizen en kort voor vertrek de reis te plannen in de reisplanner. Daar wordt het meest actuele reisadvies getoond.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Gemeenteraad moet beslissen over toekomst kasteel Almere

Het college van burgemeester en wethouders in Almere wil opnieuw in gesprek met de gemeenteraad over de toekomst van het kasteel en het gebied eromheen. Het college wil weten of de raad openstaat “voor het mogelijk maken van woningbouw op de kasteellocatie of niet.” Al meer dan twintig jaar staat het kasteel, half afgebouwd, langs de A6. Door de jaren heen hebben verschillende partijen interesse getoond om de kasteellocatie te […]

today30 november 2023 8


0%