Nieuws

Ruimere openingstijden voor de balie van Burgerzaken

today17 april 2024 3

Achtergrond
share close

De balie van de afdeling Burgerzaken in het gemeentehuis is nu langer en vaker open om de aanvragen voor nieuwe reisdocumenten soepeler te laten verlopen. Naast de reguliere openingstijden, is de balie op dinsdag, donderdag en vrijdagavond tussen 18.00 en 21.00 uur geopend, en op zaterdag tussen 9.00 en 17.00 uur.

“De gemeente neemt allerlei maatregelen om wachtrijen te voorkomen, maar je kunt ons ook enorm helpen. Check de geldigheid van je reisdocument op tijd en maak ruim van tevoren een afspraak”, vertelt wethouder Kees Ahles.

Een baliemedewerker van Burgerzaken merkt op dat vooral de middagen druk zijn, terwijl de ochtenden juist wat rustiger verlopen. Ze geeft aan dat Almeerders al goed gebruik maken van de ruimere openingstijden.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Boten vanuit heel Nederland stromen naar Almere Haven voor het vaarseizoen 2024

Leden van de Koninklijke Nederlandse Motorboot Club (KNMC) varen dit jaar naar Almere Haven om het vaarseizoen van 2024 officieel in te luiden. Op zaterdag 20 april is er een openingsfeest waar burgemeester Hein van der Loo de vlaggen zal hijsen, wat het startsein is voor een nieuw vaarseizoen.  Het vaarseizoen wordt elk jaar geopend met een groot feest waarbij leden van de KNMC met hun boot vanuit alle delen […]

today17 april 2024 2


0%