Nieuws

ProRail evacueert driehonderdvijftig passagiers uit trein bij Almere Muziekwijk

today22 november 2023 20

Achtergrond
share close

Spoorbeheerder ProRail heeft dinsdagmiddag 350 passagiers uit de trein bij station Almere Muziekwijk gehaald. De trein was ter hoogte van de Operetteweg stil komen te staan door een kapotte bovenleiding.

Voor de evacuatie waren veel medewerkers van ProRail opgeroepen om de actie goed te laten verlopen. Het is volgens de spoorbeheerder levensgevaarlijk om een stilstaande trein te verlaten als deze niet in het station staat. Zo bestaat de kans aangereden te worden. Volgens een woordvoerder konden alle passagiers veilig de trein uit.

Als gevolg van de kapotte bovenleiding heeft het treinverkeer tussen Amsterdam Centraal en Almere Centrum veel hinder. Volgens de NS zijn de nodige treinen uitgevallen. Volgens de NS houden de problemen nog de hele avond aan.

Afbeelding ter illustratie.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Op deze plekken in Almere kun je stemmen voor de Tweede Kamerverkiezingen

Almeerders kunnen komende woensdag stemmen voor de Tweede Kamerverkiezingen. Er zijn dit jaar in totaal 102 stembureaus. 1Almere zet alle stembureaus in Almere op een rij. Almere Stad Centrum Stadhuis: Stadhuisplein 1, van 07:30 tot 21:00 uur. Zorgcentrum De Kiekendief: Kolkplein 1, van 07:30 tot 21:00 uur Flevoziekenhuis: Hospitaalweg 1. Afwijkende openingstijden: van 07.30 tot 20:00 uur Hal NS Station Almere Centrum: Stationsplein 27. Afwijkende openingstijden: van 06:00 tot 20:00 […]

today22 november 2023 6


0%