Nieuws

‘Pot 2000’ van Echnaton haalt ruim 4600 potten op voor de voedselbank

today27 december 2023 2

Achtergrond
share close

Leerlingen van de middelbare school Echnaton in Almere hebben met ‘De Pot 2000’ 4632 potten opgehaald voor de voedselbank. Ook werd er 1805 euro aan donaties binnengesleept voor het goede doel.

De Pot 2000 is een jaarlijkse actie van de middelbare school in Almere en wordt gehouden vanuit een tent achter op het schoolplein. Echnaton FM, het radiostation van de school, draaide de hele dag de tweeduizend mooiste nummers in ruil voor evenveel houdbare producten voor de voedselbank.

Vorig jaar haalde de school ruim tweeduizend potten op voor de voedselbank. Dit jaar wilde de leerlingen nog meer ophalen en dat is dus ruim gelukt.

Voedselbank is blij

Esther Mons van de Voedselbank Almere is blij met de actie. “Het is ontzettend leuk dat leerlingen zich voor ons inzetten. Deze actie is echt een actie voor Almeerders, door Almeerders.”

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Gehaaide Almeerse cybercrimineel hoort celstraf eisen

Tegen een 32-jarige man uit Almere is vrijdag vier jaar cel geëist voor het oplichten van negentien slachtoffers verspreid over het land. De man kocht volgens het OM persoonsgegevens via een ‘internationale criminele marktplaats’ en wist zo rekeningen te plunderen. De politie viel in april dit jaar binnen in de woning van de man uit Almere. Tegelijk werden er in zestien andere landen invallen gedaan in het grootschalige onderzoek met de naam […]

today27 december 2023 3


0%