Nieuws

Politie neemt Rolexhorloge, machetes, auto’s, hennep en meer in beslag bij inval

today11 juni 2024 2

Achtergrond
share close

De politie heeft in Almere en Lelystad 15.710 euro aan contant geld, 7425,5 gram hennep met een straatwaarde van 69.057,15 euro, vier personenauto’s, een Rolexhorloge en twee machetes in beslag genomen tijdens een actiedag van een ondermijningsonderzoek. Ook zijn er vier verdachten aangehouden en drie doorzoekingen uitgevoerd.

Dit alles vond plaats tijdens een inval bij vijf adressen in Almere en Lelystad op vrijdagochtend 7 juni. De politie startte een ondermijningsonderzoek nadat er in januari van dit jaar tientallen kilo’s drugs werden aangetroffen in opslagboxen in Almere.

Het vervolgonderzoek leidde tot de actiedag van afgelopen vrijdag. Hierbij werden twee mannen van 43 en 51 jaar en twee vrouwen van 36 en 39 jaar uit Almere aangehouden. Ook zijn er meerdere kilo’s hennep aangetroffen.

Op X spreekt de Politie Flevoland van “mooie resultaten tijdens de actiedag van een ondermijningsonderzoek.”

Foto: Politie

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Geen eigen gymzaal voor De ‘nieuwe’ Meergronden, Sporthal Haven moet uitbreiden

Middelbare school De Meergronden in Almere Haven krijgt geen eigen gymzaal. De gemeente wil in plaats daarvan geld uitgeven aan de uitbreiding van Sporthal Haven, zodat de leerlingen het gymnastiekonderwijs daar kunnen volgen. De oplevering van het nieuwe schoolgebouw van De Meergronden is naar schatting in 2028, maar de Sporthal Haven kan waarschijnlijk vanaf 2027 gebruikt worden door de school. “Het kan zijn dat het iets langer gaat duren”, voegt […]

today11 juni 2024


0%