Nieuws

Politie doet op Tomatensoep Festival onderzoek naar criminaliteit

today13 juni 2024 6

Achtergrond
share close

Aanstaande zaterdag sluit het Mobiel Media Lab van de politie zich aan bij het Tomatensoep Festival in Almere Poort. De politie zal daar onderzoek doen onder de wijkbewoners naar criminaliteit. Je kunt bij de politie informatie krijgen, maar dus ook delen.

Het Mobiel Media Lab is een vrachtwagen waarin bewoners kunnen meedenken met de politie. Hier wordt ook om jouw mening als bewoners gevraagd over bepaalde onderwerpen, zoals nu criminaliteit. Daarnaast wordt ook gevraagd naar je mening over de communicatiemiddelen van de politie, zoals sociale media.

Tomatensoep Festival
Zaterdag 15 juni is het buurtfestival Poort, ookwel Sociaal Tomatensoep Festival. Dit festival is bedoeld om de bewoners van Poort met elkaar in verbinding te brengen. Er zijn onder andere foodtrucks, optredens, muziek, een markt en niet te vergeten: tomatensoep.

Afbeelding: Politie.nl

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Aantal busincidenten in Almere sterk gedaald

In Almere zijn het aantal busincidenten in 2023 sterk gedaald ten opzichte van 2022. Dit blijkt uit onderzoek van het Actieplan Sociale Veiligheid Stad- en Streekvervoer Almere 2024. Het aantal incidenten is gedaald van 164 in 2022 naar 55 in 2023. Het gaat hierbij om incidenten in de bus tussen reizigers en het personeel. De incidenten zijn verdeeld in drie categorieën: A-, B- en C-incidenten. A-incidenten vallen onder het strafrecht, […]

today13 juni 2024 4


0%