Nieuws

Podcast: Beginnersfouten moeten eruit in AlmEredivisie #4

today6 september 2023 34

Achtergrond
share close

Manager communicatie Perry Hendriks van Almere City FC en oud-profvoetballer Michel van Oostrum uit Lelystad schuiven aan in de vierde aflevering van AlmEredivisie: De Podcast. In de podcast van Omroep Flevoland en 1Almere worden elke dinsdag de verrichtingen van de kersverse eredivisionist Almere City FC besproken.

Presentator Martijn de Groot kijkt met deze twee gasten terug op de schlemielig met 1-2 verloren thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle en ze blikken vooruit op de uitwedstrijd tegen Excelsior van over twee weken.

Manager Perry Hendriks heeft een drukke zomer achter de rug met alle veranderingen die de club onderging vanwege de promotie naar de eredivisie. Hendriks gaat in de podcast uitgebreid in op zijn veelzijdige werk binnen de club, waarin hij soms de grenzen opzoekt. Met mascotte Ally de Aap heeft hij een belangrijke tool om zijn verhaal te vertellen.

‘Mister FC Emmen’ Michel van Oostrum is tegenwoordig trainer van de ambitieuze amateurclub Batavia’90 uit Lelystad. In het verleden kwam Van Oostrum als speler uit voor onder andere Ajax, Cambuur, FC Emmen en PEC Zwolle. Almere City kwam zaterdag uit tegen die laatste club en Van Oostrum analyseert de verloren wedstrijd van de Almeerders tegen ‘de Blauwvingers’.

De podcast is te beluisteren via Apple PodcastsGoogle PodcastsSpotify of op deze website.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Gratis basiscursus EHBO aan sporters georganiseerd voor Almeerse sportverenigingen

Het Rode Kruis organiseert in samenwerking met de gemeente Almere op zaterdag 9 september voor leden van Almeerse sportverenigingen een gratis basiscursus EHBO aan sporters (EHBSO). Per vereniging mogen er twee leden meedoen aan de cursus. Op die manier hoopt de gemeente het aantal ernstige sportongevallen te verminderen of zelfs te voorkomen. Veel Almeerse sporters lijken niet te weten wat ze moeten doen, mocht een teamgenoot te maken krijgen met […]

today5 september 2023 26


0%