Nieuws

Peter R. de Vries Foundation: ton voor gouden tip over dood Cassandra

today11 oktober 2023 4

Achtergrond
share close

De Peter R. de Vries Foundation looft een beloning van 100.000 euro uit voor de gouden tip over de dood van Cassandra van Schaijk. De Almeerse tiener kwam in 2007, na een avond stappen, niet thuis. Een paar weken later werd haar lichaam gevonden in de Noorderplassen.

Ondanks het langdurige onderzoek van de politie en de vele media-aandacht, is nooit opgehelderd hoe zij om het leven is gekomen. Kelly de Vries wil, in navolging van haar vader Peter R. de Vries, opnieuw een poging wagen om het mysterie op te lossen.

De foundation zamelt geld in voor onopgeloste misdrijven. Een ton daarvan wordt nu ingezet als tipgeld in de zaak van Cassandra. De beloning gaat naar de persoon die informatie kan aanleveren over een mogelijke dader. Het geld wordt pas uitgekeerd als de informatie leidt tot de aanhouding en definitieve veroordeling van de dader.

Nog eens 10.000 euro voor de telefoon van Cassandra
Naast de ton voor de gouden tip wordt er 10.000 euro uitgeloofd aan de persoon die Cassandra’s telefoon kan overhandigen. De Peter R. de Vries Foundation is geïnteresseerd in die telefoon omdat het apparaat nog ‘in de lucht was’ toen Cassandra waarschijnlijk al was overleden.

Er zijn geen nieuwe aanwijzingen en Kelly de Vries van de foundation erkent dat het na 16 jaar niet eenvoudig zal zijn om de zaak alsnog op te lossen. Maar ze hoopt dat het tipgeld getuigen zal overhalen om zich toch te melden.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

‘Patiënt wordt niet de dupe van bezuinigingen Flevoziekenhuis’

De Flevolandse Patiënten Federatie maakt zich geen zorgen dat patiënten de dupe worden van de geplande bezuinigingen bij het Flevoziekenhuis. Dat zegt Martine Visser van de federatie, die al langer op de hoogte was van de financiële situatie van het ziekenhuis in Almere. Het Flevoziekenhuis moet de komende drie jaar 14 miljoen euro bezuinigen. Ook is het ziekenhuis onder bijzonder beheer geplaatst door de banken, wat inhoudt dat de financiën van het […]

today11 oktober 2023 4


0%