Nieuws

Partij voor de Dieren wil betaald parkeren in Parkwijk

today27 juni 2023 23

Achtergrond
share close

De Partij voor de Dieren heeft een motie ingediend om betaald parkeren in Parkwijk in te voeren. Volgens partijlid Ayla Lokhorst hebben omwonenden van de Boomgaardweg parkeerproblemen, door mensen die onder andere hun auto daar gratis neerzetten om vervolgens met het ov verder te reizen naar het centrum.

Waar betaald parkeren precies ingevoerd wordt als de motie wordt goedgekeurd, zal volgens Lokhorst nog onderzocht moeten worden. Het gaat in ieder geval om het gebied rond de Boomgaardweg, vooral omdat daar nieuwe woningen moeten komen. De bewoners zijn daarom bang dat ze hun auto dan helemaal niet meer kwijt kunnen.

Tijdens de afgelopen bijeenkomst van de gemeenteraad, waren de reacties op de motie verdeeld. De PVV is de grootste tegenstander van de motie. De partij heeft namelijk een tegenmotie ingediend waarin wordt opgeroepen om betaald parkeren uit te sluiten. Die is van mening dat betaald parkeren echt geen optie is voor het oplossen van dit probleem.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

YoYo! Fresh Tea Bar komt naar Almere

Bubble tea zaak YoYo! Fresh Tea Bar komt naar het centrum van Almere. De zaak gaat zich vestigen aan de Schutterstraat, tegenover de Stumpel. Voorheen zat hier fotostudio PicturePeople. De bubble tea zaak heeft al filialen in zeven andere grote steden in Nederland, waaronder Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Daar staan vaak lange rijen voor het populaire drankje, dat vooral door sociale media een grote opmars heeft gemaakt in […]

today27 juni 2023 54


0%