Nieuws

Ontruiming dreigt voor Thais restaurant Mallika in Stad

today21 maart 2024 7

Achtergrond
share close

Het Thais restaurant Mallika op het Stationsplein in Almere Centrum moet mogelijk ontruimd worden, dat werd woensdag tijdens een zitting bij de kort gedingrechter in Almere duidelijk. De eigenares van het restaurant heeft al maanden de huur niet betaald. De schuld, die bestaat uit huurachterstanden en enkele andere posten, is inmiddels opgelopen tot ruim 33.000 euro.

De verhuurder van het pand, Kroonenberg Groep, eist dat de eigenares van het restaurant het pand verlaat en de huurachterstand betaalt. De verhuurder geeft aan al flinke korting te hebben gegeven, maar dat er al langere tijd geen huur is ontvangen. De eigenaresse van Mallika geeft aan de huur niet te kunnen betalen. “Het is klaar”, zei ze bedroefd tijdens de zitting.

Niet succesvol

Mallika heeft al een vestiging in Buiten en sinds eind 2022 ook in Stad. Volgens Mallika loopt het restaurant in de stad niet goed, allereerst omdat de huur te hoog is volgens de uitbater van het restaurant. Ook komt het door de locatie van de vestiging. De eigenares vertelt dat het erg verstopt zit en dat er vaak daklozen zitten die de klanten wegjagen.

De rechter doet 3 april uitspraak.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Vrouw (23) krijgt schadevergoeding van gemeente Almere na klap met hoofd tegen ijzeren hek

Juridisch Bureau Letselschade en Gezondheidsrecht (JBL&G) meldt dat een 23-jarige vrouw uit Almere, die eind vorig jaar met haar hoofd tegen een ijzeren hek reed terwijl ze op de scooter zat, een schadevergoeding krijgt van de gemeente Almere. De vrouw reed op haar scooter in het donker door de tunnel op de P.J. Oudweg en botste tegen het ijzeren hek, dat op ooghoogte hing aan het einde van de tunnel. […]

today20 maart 2024 3


0%