Nieuws

Onderhoud aan rotondes Boegdreef

today11 maart 2024 6

Achtergrond
share close

De gemeente Almere gaat onderhoud uitvoeren aan rotondes op de Boegdreef. Dit zal zijn ter hoogte van de Hogering N207 en een deel van de Boegdreef zelf. Dit zal vanaf maandag 11 maart gevolgen hebben voor de bereikbaarheid van Noorderplassen West, Kruidenwijk en Muziekwijk.

Tijdens de werkzaamheden wordt het asfalt tussen de Kombuis en de rotonde bij de begraafplaats vervangen. Ook zullen de stootplaten, dat is een overgangsconstructie van de weg naar de brug, bij de brug over het Michelinpad worden vervangen. De werkzaamheden worden in twee fases uitgevoerd, verdeeld per rijbaan, zodat de wijk Noorderplassen West bereikbaar blijft.

Twee fases

Fase 1 start op maandag 11 maart en loopt tot en met vrijdag 22 maart. In deze fase zal de gemeente werken aan de zuidkant van de Boegdreef. Verkeer dat de wijk verlaat, zal worden omgeleid via de Galjootweg naar de Hogering. Verkeer dat de wijk binnenrijdt, volgt vanuit het zuiden de normale route vanaf de Hogering, en vanuit het noorden de omleiding via de Hollandsedreef.

Fase 2 begint op maandag 25 maart en eindigt op vrijdag 5 april. Tijdens deze fase zal er gewerkt worden aan de noordkant van de Boegdreef. Verkeer dat de wijk verlaat kan de normale route via de Boegdreef naar de Hogering en de Muziekdreef nemen. Verkeer dat de wijk binnenrijdt wordt omgeleid via de Galjootweg.

Fase 1

 

Fase 2

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Oud-kickbokser Remy Bonjasky ontvangt uniek eerbetoon: ‘Het werd een keer tijd’

In aanloop naar het nieuwe GLORY kickbokstoernooi ontving oud-kickbokser Remy Bonjasky vrijdag een bijzonder eerbetoon. De man die een sportschool in Almere heeft, kreeg een unieke muntenset uitgereikt met afbeeldingen van kickboks-iconen, waarvan hij ook op een munt terug te vinden was. De set is ontworpen en geslagen door de Koninlijke Nederlandse Munt. Op de andere drie munten staan Ernesto Hoost, Semmy Schilt en Peter Aerts. De set viert de […]

today11 maart 2024 10


0%