Nieuws

Ondanks het wisselvallige weer, duizenden hardlopers tijdens de Almere City Run

today18 juni 2024 7

Achtergrond
share close

Almere werd afgelopen weekend weer overspoeld door hardlopers tijdens de 13e editie van de Yanmar Almere City Run. Ondanks het wisselvallige weer stonden meer dan 2.400 deelnemers aan de start. De Esplanade was, net zoals vorig jaar, het middelpunt van de Run.

De dag begon om 08.30 uur met de 15 km-race, waarbij de hardlopers een parcours door de natuur liepen. Een half uur later renden de jonge deelnemers hun 1 kilometer. Daarna was het de beurt aan de 10 km-lopers. Het evenement werd afgesloten met het Rondje Weerwater door de natuur van Almere.

Regen of zon, alle deelnemers kwamen met een lach over de finish. Na hun inspanningen kregen de lopers een medaille en een energiereep. Ook stond er een ijskar klaar om iedereen te trakteren.

Van de 15 km is Luc Essink de winnaar met een tijd van 50 minuten en 47 seconden. Op de 10 km was Matthew Bradly de snelste met een tijd van 33 minuten en 3 seconden, en van het Rondje Weerwater is Victor Hooft de winnaar met een tijd van 17 minuten en 42 seconden.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Almeerder Chris Jansen (PVV) beoogd staatssecretaris in nieuw kabinet

Chris Jansen uit Almere is voorgedragen als staatssecretaris van Openbaar Vervoer en Milieu in het nieuwe kabinet Schoof. Op dit moment is Jansen gedeputeerde voor de provincie Flevoland. De PVV’er legt per direct zijn taken als gedeputeerde neer om zich voor te bereiden op zijn nieuwe rol. Voor de provincie Flevoland was hij verantwoordelijk voor de portefeuille economie, onderwijs- en arbeidsmarkt. Jansen heeft namens de PVV een lange tijd in […]

today18 juni 2024 2


0%