Nieuws

Nieuwe app daagt Almeerders uit om rondje om Weerwater te rennen

today30 juni 2023 22

Achtergrond
share close

Een nieuwe app daagt Almeerders uit om op een sportieve manier het Rondje Weerwater in de stad te verkennen. Gebruikers van de Weerwater Track app kunnen onder meer bijhouden hoe snel ze om het Weerwater kunnen rennen. Die tijden kunnen ze dan vergelijken met andere gebruikers van de app. Ook worden er achttien work-outs aangeboden in de applicatie.

Het Rondje Weerwater is een breed fiets- en wandelpad rond het Weerwater, uitgevoerd in blauw asfalt. Langs het pad is ook een beweegveld aangelegd. De app is ontstaan vanuit de wens van de gemeente om meer sportactiviteiten rondom het Weerwater aan te bieden. Daarnaast geeft de app ook meer informatie over Almere met een interactieve audiotour, over bijvoorbeeld de Floriade, architectuur en cultuur.

De Weerwater Track app is donderdag feestelijk gelanceerd door wethouder Maaike Veeningen en gedeputeerde Jan de Reus.

Dit bericht is tot stand gekomen door een samenwerking tussen 1Almere en Omroep Flevoland.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Gemeente bevestigt gesprekken met Almeerse Hockey Club over schulden

De gemeente Almere is in gesprek met de Almeerse Hockey Club over de schulden van de club. De gemeente is één van de drie schuldeisers aan wie de vereniging nog geld verschuldigd is. Het gaat om een schuld van tonnen die is opgebouwd tijdens de coronapandemie. “Wij zijn in gesprek met de hockeyclub en begeleiden hen vanuit de gemeente in het proces waarin zij zich nu bevinden”, zegt een woordvoerder. Wat dit […]

today29 juni 2023 82


0%