Nieuws

Nieuw klassiek muziekfestival vraagt om donaties

today29 april 2024

Achtergrond
share close

Het nieuwe klassieke muziekfestival genaamd ‘Het Groene Geheim’ heeft het programma rond, maar heeft extra donaties nodig om te kunnen beginnen. Hoewel het festival al verschillende bijdragen heeft ontvangen van fondsen en lokale partners, is er extra geld nodig.

Het muziekfestival zal plaatsvinden op 16 juni 2024 bij Stadslandgoed De Kemphaan. Het programma is al bekendgemaakt. Bezoekers kunnen genieten van klassieke muziek in de natuur. “Je maakt kennis met de muziek style op een andere manier”, vertelt Lisette Wijma van Het Groene Geheim.

De initiatiefnemer Stichting Groene Geheim vraagt om een bedrag van 6.000 euro. Er is op dit moment al meer dan 1.000 euro opgehaald. Alle donaties zullen worden gebruikt om de musici en gezelschappen te compenseren die optreden tijdens het evenement.

Het festival heeft als doel om een jaarlijks terugkerend evenement te worden. Als de mogelijkheid er is hebben ze als ambitie het geleidelijk uit te breiden tot een landelijk festival.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Wat is er dit weekend te doen in Almere?

Dit weekend naar een expositie in de Kunstlinie, naar een pianoconcert of naar een familiefestival bij kunstpaviljoen M? Bekijk hier wat er allemaal te doen is dit weekend in Almere. 1. Expositie Stille Wateren Wanneer: Dagelijks vanaf donderdag 25 april tot en met zondag 28 juli van 11:00 tot 17:00 uur Waar: Kunstlinie Entree: Regulier 7,50 euro en pashouders 5,00 euro De expositie Stille Wateren vertelt het verhaal over de cruciale periode van de Nederlandse […]

today26 april 2024 4


0%