Nieuws

Museumkaart nu ook geldig in Kunstlinie

today3 juli 2024 3

Achtergrond
share close

De Kunstlinie in Almere is het nieuwste lid van de Museumvereniging. Bezoekers met een Museumkaart kunnen vanaf 1 juli 2024 voor het eerst terecht bij de Kunsthal van de Kunstlinie. Met het lidmaatschap wordt de Kunstlinie voor ruim 1,5 miljoen Museumkaarthouders toegankelijk.

Directeur Adriana Strating is trots dat de Kunstlinie het vijfde lid van de Museumvereniging in Flevoland is. “Dit draagt bij aan de ambitie om de jongste provincie van Nederland ook cultureel op de kaart te zetten.” De Kunstlinie is de eerste beeldende kunstinstelling in Flevoland die bij de vereniging zit.

Op dit moment zijn er twee tentoonstellingen in de kunsthal van de Kunstlinie te zien. Stille Wateren en In light of current events is tot en met 28 juli te bezoeken.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Geen sigaretten meer in supermarkten, tabaksspeciaalzaken duiken op

Wie normaal een pakje sigaretten bij de supermarkt haalt, moet vanaf vandaag een extra blokje om lopen naar een tankstation of tabaksspeciaalzaak. Supermarkten mogen vanaf 1 juli geen sigaretten, shag en vapes meer verkopen. Supermarktondernemers vrezen voor omzetverlies door het verbod. Het gaat namelijk niet alleen om de verkoop van sigaretten zelf, maar vooral ook over de ‘nevenverkoop’. Want wie een pakje sigaretten haalt, neemt vaak ook nog een flesje drinken […]

today2 juli 2024 7


0%