Nieuws

Met 189 over de A6 onder invloed van verdovende middelen, bestuurder aangehouden

today18 januari 2024 6

Achtergrond
share close

De politie heeft een bestuurder aangehouden die zondagochtend met 189 kilometer per uur over de A6 reed. De politie kwam de man op het spoor naar aanleiding van een snelheidscontrole waar hij met hoge snelheid voorbij racete. Bij zijn aanhouding bleek hij ook nog onder invloed van verdovende middelen te rijden.

De bestuurder van de zwarte BMW is staande gehouden bij een tankstation. Daar heeft de politie zijn rijbewijs ingevorderd en is er een proces-verbaal opgesteld, meldt de politie op hun Instagram-account. Het zal dus wel even duren voordat hij weer een auto de A6 op kan sturen.

AangehoudenAangehouden

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Grote stroomstoring in Buiten treft 4200 huishoudens

Meer dan veertig straten in Almere Buiten hebben woensdagavond zonder stroom gezeten. Dat meldt netbeheerder Liander. Volgens een woordvoerder van het bedrijf hadden op het hoogtepunt van de storing die om 20:15 begon, ruim 4.200 klanten geen stroom. Over de oorzaak is nog niets bekend. Het ging om delen van de Regenboog-, Eilanden-, Striphelden- en Sieradenbuurt. De woordvoerder van Liander spreekt van een complex stroomnet in Almere, daardoor duurde het […]

today18 januari 2024 7


0%