Nieuws

Man raakt gewond bij ontvoeringspoging in Almere Haven

today17 oktober 2023 4

Achtergrond
share close

De politie is op zoek naar getuigen van een poging tot ontvoering van een 25-jarige man uit Almere, afgelopen vrijdag rond 23.15 uur in Almere Haven. Door geweld raakte de man daarbij ook gewond.

De politie kreeg meerdere meldingen van bewoners van de wijk De Werven over een vechtpartij en een poging tot ontvoering. Meerdere eenheden gingen naar de wijk en er werd een helikopter ingezet. Op de Wittewerf werden vier vechtende mannen gevonden, waaronder de 25-jarige man die volgens de politie fors letsel opliep bij de vechtpartij.

Er werd direct een eerste verdachte aangehouden. Na een zoekactie in de buurt konden nog twee verdachten worden aangehouden. De drie zitten nog vast voor verhoor en nader onderzoek.

De politie hoopt dat getuigen voor meer duidelijkheid in de zaak kunnen zorgen.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Twijfel over ambitieuze woningbouwplannen Almere: ‘Woningen op de tocht’

Verschillende politieke partijen in Almere twijfelen over de ambitieuze woningbouwplannen van de gemeente. Maandag werd bekend dat de provincie Flevoland samen met de gemeenten Almere en Lelystad voorstelt om in de steden de komende tijd 90.000 woningen te bouwen. Het voorstel ‘Duidelijk Anders’ zal uiteindelijk worden ingediend bij de Metropoolregio Amsterdam (MRA). Dat is het samenwerkingsverband van provincies en gemeenten in de Randstad. “Zetten we 40.000 huizen op de tocht?” Kjell van Wijlandt van […]

today17 oktober 2023 6


0%