Nieuws

Man mishandeld en beroofd door jongens van 14 en 15 jaar oud tijdens nep-date

today27 juni 2024 11

Achtergrond
share close

Drie minderjarige jongens zijn afgelopen maandagavond aangehouden nadat zij een man hadden mishandeld en beroofd tijdens een ontmoeting die geregeld was via een dating-app, dit meldt de politie. Het slachtoffer dacht een afspraak te hebben met een man in een bos, maar toen hij daar aankwam, werd hij mishandeld, vernederd en beroofd van zijn persoonlijke spullen.

Dit alles speelde zich af in een bos ter hoogte van de Tanitstraat in Almere. Een jongen van 15 jaar uit Purmerend en twee jongens van 15 en 14 jaar uit Almere zijn kort na het incident aangehouden. De jongens zitten vast en moeten binnenkort voorkomen bij de rechter-commissaris.

De politie vermoedt dat er meer mannen slachtoffer zijn geworden van dit soort nep dating-appafspraken. Ze zijn begonnen met een onderzoek en komen graag in contact met mensen met een soortgelijk verhaal.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

uncategorized

Onze straat is heel sociaal onderling, er worden regelmatig burenavondjes georganiseerd en als er iemand buiten bezig is, komen de anderen al snel even een praatje maken. We letten op elkaar en op elkaars huis en de kinderen spelen onderling met elkaar. Onze straat is altijd heel schoon en het veiligheidsgevoel is hoog. Er bestaat zelfs een Facebook- en whatsappgroep voor onze straat/wijkje, van oorsprong nog vanuit het nieuwbouwproject Het Palet

today26 juni 2024 3


0%