Nieuws

Man aangehouden na vondst van meerdere kilo’s zwaar vuurwerk

today23 mei 2024 2

Achtergrond
share close

Een 40-jarige man uit Almere is vorige week woensdag aangehouden op verdenking van het handelen in illegaal vuurwerk, dat maakt de politie vandaag bekend. In zijn auto en in de schuur van zijn woning werden meerdere kilo’s van zwaar vuurwerk aangetroffen.

Eén cobra heeft dezelfde explosieve kracht als een handgranaat. Volgens de politie is het illegale vuurwerk dat bij de verdachte is gevonden gevaarlijk en vormt het een groot risico voor de omgeving. Niet alleen het afsteken is gevaarlijk, maar ook het vervoer en de opslag.

Omdat illegaal vuurwerk zoveel risico’s met zich meebrengt, is de politie volop bezig met de opsporing ervan.

 

Bron foto: politie

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Almeerse Angelina maakt podcast over ondernemers in de stad

De Almeerse Angelina Kalijan publiceerde maandag haar eerste podcast-aflevering over ondernemers die in Almere proberen bij te dragen aan saamhorigheid. In ‘Business & Buurt’ laat ze ondernemers van BOON Specialty Coffee en Now’s The Time aan het woord over de uitdagingen die zij tegenkomen bij het opzetten van hun ondernemingen. “Het viel me op dat eenzaamheidscijfers in Nederland best hoog liggen”, vertelt Angelina. “Er wordt bezuinigd op sociale ontmoetingsplekken. Als […]

today22 mei 2024 1


0%