Nieuws

Line-up strandfestival ZAND bekend: BLØF, Son Mieux en Guus Meeuwis

today14 februari 2024 24

Achtergrond
share close

De line-up voor de vijftiende editie van Strandfestival ZAND is bekend. Bekende namen als Acda en de Munnik, BLØF, Son Mieux en Chef’Special treden op. Dit jaar zal het festival na tien jaar weer twee dagen duren. Het festival vindt op vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus plaats op het Almeerderstrand.

Het festival wordt vrijdagavond 23 augustus geopend met jaren 80 hits door de Edwin Evers Band. Het duo Acda en de Munnik en de Zeeuwse band BLØF treden diezelfde avond op.

Op zaterdag 24 augustus zijn festivalbezoekers vanaf 13:00 uur welkom op het strand in Almere Poort. Op deze dag zijn er optredens van Son Mieux, Claude, Sera, Clouseau en Chef’Special. Guus Meeuwis zal het festival afsluiten.

Kaartverkoop

De openbare kaartverkoop voor Strandfestival ZAND 2024 start maandag 19 februari om 10.00 uur via de website van het evenement. Mensen die zich hebben aangemeld voor de voorverkoop kunnen vandaag al tickets kopen.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Pasgeboren lammetjes na moeilijk jaar: ‘Lichtpuntje aan de horizon’

Na een jaar met de ziekte blauwtong waardoor schapen dood gingen, is er nu vrolijk nieuws bij de schaapskooi in Almere. Er zijn weer lammetjes! Afgelopen week zijn er vijf geitjes en vooralsnog twee schaapjes geboren. “Alle lammetjes zijn gezond en wel ter wereld gekomen”, vertelt Anita Seele van Stad en Natuur. Ergens in de komende weken komen worden er nog een paar schapenlammeren geboren. Zo is er toch een […]

today14 februari 2024 12


0%