Nieuws

Leefbaar: behoefte aan voetbalvereniging in Almere Poort

today8 mei 2024 8

Achtergrond
share close

Leefbaar Almere heeft vragen gesteld over het realiseren van een voetbalvereniging in Almere Poort. De fractie heeft gemerkt bij de bewoners dat er veel behoefte is aan een lokale voetbalvereniging. Dit komt met name ook door de wachtlijsten bij andere verenigingen in de stad.

Volgens Leefbaar Almere zijn sommige ouders genoodzaakt hun kinderen in te schrijven bij een vereniging in het naastgelegen Muiderberg. Ze willen daarom graag vanuit het college horen of er mogelijkheden zijn om op korte termijn een voetbalvereniging in Almere Poort te realiseren.

De fractie vraagt of het college van plan is stappen te ondernemen en, als het dan uiteindelijk mogelijk is om een voetbalvereniging te realiseren, binnen welke termijn en onder welke omstandigheden dit haalbaar is. “Een sportvereniging als stadsvoorziening zorgt voor sociale verbinding, iets wat ten goede komt aan Almere Poort en het naastgelegen Duin”, stelt Leefbaar Almere.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Zoon die ruimte huurde in verkocht huis van zijn vader krijgt kamer niet terug

De zoon, die een kamer huurde in het voormalige huis van zijn vader en nu in conflict is met de nieuwe eigenaar, heeft geen recht op de kamer. Dat heeft de rechtbank bepaald. In een recent kort geding stonden de zoon en de nieuwe eigenaar tegenover elkaar voor de rechter, waarbij het draaide om de toegang tot een kamer in het huis dat ooit van de vader van de zoon was. Het […]

today8 mei 2024 2


0%