Nieuws

Leefbaar Almere: zoek naar oplossing voor verkeersproblemen bij Al Imam school

today4 april 2024 1

Achtergrond
share close

Leefbaar Almere heeft vragen gesteld over de problemen met de verkeersproblemen bij een basisschool in Stedenwijk. Deze problemen zorgen ervoor dat mensen niet uit hun garage kunnen rijden en er lange files ontstaan op de wegen.

Het gaat om basisschool Al Iman in Stedenwijk, waar omwonenden en ouders van kinderen overlast ervaren door opstoppingen. De partij zegt dat dit probleem vooral speelt op de Edestraat, Hengelostraat en de Harderwijkoever.

Leefbaar Almere stelt dat er voertuigen worden geparkeerd op locaties waar dit niet is toegestaan. Dat zou files veroorzaken en garages blokkeren. Het gevolg is volgens de partij dat een aantal mensen met essentiële beroepen te laat op hun werk zijn gekomen.

De partij wil onder andere weten in hoeverre de gemeente actief heeft samengewerkt met belanghebbenden, waaronder de school, de omwonenden en de ouders, om een oplossing te vinden voor de verkeersproblematiek.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Almeerse wint Miss Indian Beauty in de categorie curvy

Afgelopen weekend vond de Miss Indian Beauty 2024 plaats. De Almeerse Varsha Kewalbansing won als allereerste de missverkiezing in de categorie curvy. Het doel hiervan is om meer acceptatie van curvy vrouwen te bevorderen. Tijdens de missverkiezing deden 22 vrouwen mee in de drie categorieën: Miss Teen Indian Beauty, Miss Indian Beauty en Miss Curvy Indian Beauty. Na haar overwinning kreeg Varsha een sjerp omgehangen en werd gekroond door Shandhya […]

today4 april 2024 2


0%