Nieuws

Koningin Máxima gaat op bezoek in Almere Haven

today3 januari 2024 8

Achtergrond
share close

Koningin Máxima brengt eind januari een bezoek aan Almere Haven. Ze gaat langs bij verschillende locaties om te zien welke initiatieven er in het stadsdeel worden georganiseerd. Op het programma staan onder meer een bezoek aan Het Buurtlokaal, waar de koningin in gesprek gaat met deelnemers van een handwerkclub.

Bij de organisatie Senior-Live doet Máxima mee met het beantwoorden van vragen over digitale apparatuur. En bij scholengemeenschap De Meergronden ontmoet ze leerlingen die kunst hebben gemaakt.

Het bezoek aan Haven eindigt in buurtcentrum Corrosia, waar een gesprek is georganiseerd met actieve buurtbewoners. Zij vertellen de koningin over de uitdagingen in het oudste stadsdeel van Almere, en hun werk om de contacten in de buurten te versterken.

Het bezoek staat gepland op woensdag 24 januari.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Vrijwilligers van de moskee in Almere vroeg op om rommel jaarwisseling op te ruimen

Terwijl de meeste Almeerders nog op een oor lagen, zijn tientallen vrijwilligers van de Ahmadiyya moskee in Almere op nieuwjaarsdag druk in de weer geweest met het opruimen van vuurwerkafval. Al zo’n twintig jaar doen ze dat voor de stad. De leden van de Ahmadiyya moskee vinden dat ze als inwoners van Almere zich moeten inzetten voor de stad. Daarom begonnen ze met het opruimen van vuurwerkafval. “Onze leider, de […]

today2 januari 2024 21 1


0%