Nieuws

Koning Willem-Alexander komt naar Almere voor opening

today16 mei 2024 3

Achtergrond
share close

Koning Willem-Alexander zal de nieuwe productie- en distributielocatie en het kantoor van Aalberts hydronic flow control in Almere op 7 juni officieel openen. Het bedrijf produceert en levert hydronische installaties om gebouwen te verduurzamen en het kantoor is genomineerd als één van de meest duurzame kantoorgebouwen ter wereld.

Tijdens zijn bezoek krijgt Koning Willem-Alexander eerst een korte presentatie over het bedrijf. Vervolgens wordt hij rondgeleid door de grotendeels geautomatiseerde productiehal, waar hij uitleg krijgt over de werking en innovaties. Daarna spreekt hij met een aantal medewerkers in de showroom. De officiële opening vindt daarna plaats. Het bezoek wordt afgesloten met een gesprek met een aantal genodigden.

Het Koninklijk Huis is de laatste tijd vaker aanwezig in Almere. Zo bezocht koningin Máxima de stad twee keer in mei. Op 8 mei bracht ze een bezoek aan het Oranje Huis van Blijf Groep en op 16 mei komt ze voor een bezoek bij verschillende initiatieven die zich inzetten voor ouderwelzijn in de stad.

Foto: RVD Paul Tolenaar

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Almere krijgt miljoenen van het Rijk voor verduurzaming en verbetering Havenhart

De gemeente Almere ontvangt ruim 13 miljoen euro uit het Volkshuisvestingsfonds van het Rijk. Dit bedrag wordt voornamelijk gebruikt als subsidie om 630 particuliere woningen in Almere Haven te verduurzamen. Particuliere huizen in Haven Centrum, De Wieren en De Hoven kunnen in aanmerking komen voor de subsidie. Het betreft woningen die voor 1990 zijn gebouwd, met een WOZ-waarde van maximaal 300.000 euro en een energielabel van C of lager. Afhankelijk […]

today16 mei 2024 2


0%