Nieuws

Kans groot dat Almere Floats dit jaar wel doorgaat

today10 juli 2024 4

Achtergrond
share close

Almere Floats, dat plaatsvindt op zaterdag 20 en zondag 21 juli, gaat naar verwachting dit jaar gewoon door. Vorig jaar werd het evenement namelijk geannuleerd vanwege slechte weersomstandigheden. Martin Ort van OVSA (Ondernemersvereniging Stadscentrum Almere) verwacht dit jaar mooi weer en dus geen annulering: “Ik denk gewoon dat het doorgaat”.

In het weekend staan er verschillende activiteiten gepland, zoals workshops, kanoën, windsurfen, roeien en duiken. Ook kunnen mensen met hun eigen boot op het Weerwater luisteren naar het muziekfeest van AllyBlijftDrijven.

Het evenement is voor jong en oud, zowel op het water als op het land. Let wel op: voor wateractiviteiten is een zwemdiploma verplicht.

Het weer

Martin denkt dat het goed weer wordt en verwacht zelfs de hele dag zon. Dit ondanks dat er nu enige regen is voorspeld voor het weekend. “De echte verwachting is pas drie of vier dagen van tevoren bekend”, zegt hij, “het verandert elke dag.”

Afbeelding: Almere Floats

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Konikpaarden mogen niet meer grazen in Oostvaardersveld, ‘is dierenmishandeling’

Het laten grazen van konikpaarden in een specifiek deel van de Oostvaardersplassen is in strijd met de wet. Dat heeft het College van Beroep voor het bedrijfsleven (CBb) bepaald. Dat is één van de hoogste bestuursrechters in Nederland. Er zou sprake zijn van dierenmishandeling. Het gaat om het Oostvaardersveld, een gebied aan de Lelystadse kant van de Oostvaardersplassen, tussen de Praamweg en de A6. Grote klis In het Oostvaardersveld groeit […]

today10 juli 2024 4


0%