Nieuws

Jong Almere City moet twee competitiewedstrijden overspelen door fout KNVB

today13 oktober 2023 2

Achtergrond
share close

Jong Almere City FC moet de wedstrijden tegen FC Lisse en de beloften van Sparta Rotterdam opnieuw spelen. Dat heeft de KNVB bekendgemaakt. City heeft een speler opgesteld die eigenlijk niet mee mocht doen, maar dat kon de club niet weten. Toch wil de voetbalbond dat de wedstrijden overnieuw worden gespeeld.

In de Tweede Divisie, waarin Jong City speelt, mogen beloftenteams geen veldspelers opstellen die ouder zijn dan 23. Aanvaller Bradly van Hoeven deed op 23-jarige leeftijd mee in die beide wedstrijden.

De voetbalbond had de peildatum nog niet aangepast, daardoor ontstond er verwarring zegt de bond. Ook al kan City er niks aan doen, de wedstrijden moeten toch over. Almere won tegen Jong Sparta en speelde tegen FC Lisse gelijk. Wanneer de wedstrijden opnieuw gespeeld worden is nog niet bekend.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Donkere Dagen Offensief: buurtpreventie en politie samen op pad

De politie en buurtpreventie in Almere liepen dinsdagavond door de wijken in de stad voor het Donkere Dagen Offensief. Dat is een initiatief van de stad om, nu het minder lang dag wordt, een extra oogje in het zeil te houden omtrent criminaliteit en overlast. In bijna elke wijk van de stad is er een buurtpreventieteam te vinden dat dinsdag op pad ging voor het Donkere Dagen Offensief. Zo ook […]

today12 oktober 2023 2


0%