Nieuws

Jong Almere City FC vecht voor handhaving in Tweede Divisie

today13 mei 2024 3

Achtergrond
share close

Het einde van de voetbalcompetities nadert en daarmee stijgt de spanning. Met nog twee wedstrijden te gaan is Jong Almere City FC nog steeds niet zeker van handhaving in de Tweede Divisie. In Scheveningen bleef de ploeg van Danny Schenkel op 2-2 steken. De gastheren kwamen in de blessuretijd op gelijke hoogte.

Scheveningen – Jong Almere City FC: 2-2 

Jong Almere City heeft nagelaten drie belangrijke punten mee te nemen uit Scheveningen. De Almeerders waren de betere ploeg maar moesten met een punt genoegen nemen na een late gelijkmaker in de blessuretijd door de nummer 15 van de ranglijst Scheveningen.

Jong Almere begon goed aan de wedstrijd en dit resulteerde in de 27ee minuut voor een mogelijkheid. Een goede aanval tussen Emmanuel Poku en Marley Dors werd echter door de keeper van Scheveningen gestopt. Vijf minuten later was het wel raak, Julius Kok kopte de 0-1 in het doel. Een minuut later was het echter alweer gelijk nadat Joel van der Wilt de bal niet goed inschatte :1-1.

In de 38e minuut kwam Jong Almere City FC opnieuw op voorsprong door Marley Dors na een assist van Twan van der Zeeuw. Dit was ook de ruststand.

Sterker Jong Almere City FC

Ook de tweede helft was het Jong Almere dat beter was, al kreeg ook Scheveningen nog wat mogelijkheden om de stand gelijk te trekken. Dat gebeurde uiteindelijk in de 91e minuut, waardoor de punten verdeeld werden.

Concurent Jong Sparta speelde tegen de nummer drie Quick Boys ook met 2-2 gelijk. De Almeerders blijven op een punt achterstand en staan op de 8e plaats. Met nog twee wedstrijden te gaan volgen drie ploegen op twee punten. Voor handhaving moet Almere City FC op de 9e plek of hoger eindigen. Of boven Jong Sparta.

Volgende week staat de ontmoeting tegen het lager geklasseerde Rijnsburgse Boys op het programma de wedstrijd in Almere begint om 15:30 uur.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Bewoners Oosterwold gaan vrijwillig met buurtbus rijden

Bewoners in Oosterwold hebben het initiatief genomen om met een buurtbus door de wijk te rijden. Het doel is om deze buurtbus aan te laten sluiten op de stadsbus M8 vanuit Nobelhorst, zodat er elke dag een aansluiting is met de stad. In Nobelhorst hebben vrijwilligers vijf jaar lang met een buurtbus rondgereden. Daar kwam in 2022 een einde aan toen de nieuwe buslijn M8 in gebruik werd genomen. In […]

today13 mei 2024 3


0%