Nieuws

Inbraak bij juwelier aan het Stadhuisplein

today16 april 2024 4

Achtergrond
share close

Bij een juwelier aan het Stadhuisplein is in de nacht van 14 april ingebroken. Rond 04.00 uur ‘s nachts kreeg de politie een melding over de inbraak. Het zou gaan om drie mannen op een scooter. De mannen hebben voor de inbraak vermoedelijk de omliggende straten afgezet met kraaienpoten, een constructie met stekels die bedoeld is om banden lek te prikken.

De drie mannen hebben met een breekijzer en een hamer de deur van de juwelierszaak opengebroken en zijn vervolgens naar binnen gegaan. Daarna zijn ze er op een zwarte scooter vandoor gegaan.

Het is nog onbekend of er buit is gemaakt. De politie is bezig met een onderzoek en is op zoek naar getuigen en camerabeelden.

 

Foto: politie.nl

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Twee nachten op rij explosie bij woning Odeonstraat, brand na tweede knal

Zowel in de nacht van vrijdag op zaterdag als afgelopen nacht is er een explosie geweest bij een woning aan de Odeonstraat in Almere Stad. Bij de eerste explosie raakte een deur beschadigd. Afgelopen nacht brak er ook brand uit door de explosie. Door die brand moesten de bewoners van het appartement vluchten en werd het hele wooncomplex ontruimd. De luide knal was rond 3.30 uur en in wijde omtrek […]

today15 april 2024 2


0%