Nieuws

Hogering bij Almere Buiten komende nacht dicht

today21 november 2023 178

Achtergrond
share close

Een deel van de Hogering gaat dinsdagavond om 20.00 uur dicht voor al het verkeer in de richting van Almere Buiten naar Almere Stad. De provincie voert groot onderhoud uit en vervangt onder meer het asfalt. Woensdagochtend om 06.00 uur is de weg weer open.

De afsluiting is tussen de Grote Vaartweg en de Tussenring. Het asfalt en de geleiderails worden vervangen. Daarnaast wordt het beton van bruggen en viaducten hersteld en de voegen worden vervangen. Ook zijn er voorbereidende werkzaamheden bij de aansluiting van de Tussenring op de Hogering.

De werkzaamheden zijn onderdeel van een al langer lopend onderhoudsproject dat eind augustus begon en nog duurt tot eind deze week. Daarbij zijn de Hogering en Buitenring grondig aangepakt door de provincie Flevoland.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Almeerse artiest Sor deelnemer aan nieuwe seizoen Wie is de Mol?

Almeerder Sor, die eigenlijk Rosario Mussendijk heet, doet dit seizoen mee aan het bekende televisieprogramma Wie is de Mol?. De muzikant en producer reisde met een groep bekende Nederlanders naar Mexico om daar opdrachten uit te voeren. Hoe het hem is vergaan in het spel is vanaf januari te zien. Sor won dit jaar twee Edisons voor Beste Album en Beste Hiphop in 2023. Verder deed hij vorig jaar mee […]

today21 november 2023 28


0%