Nieuws

Hittedrama blijft uit voor succesvolle Yanmar City Run

today19 juni 2023 37

Achtergrond
share close

Onder ideale weersomstandigheden is de 12e editie van de Yanmar City Run succesvol verlopen. Vooraf had de organisatie het parcours wegens de voorspelde hitte ingekort. Gelukkig viel het mee. Dankzij de bewolking en een aangename wind was het voor de ruim 2200 lopers goed te doen.

Sophie Appeldoorn namens de organisatie: “Het is uitstekend gegaan. Het is zonder incidenten verlopen. Er zijn geen negatieve punten te noemen. Wel was het aan de finish door de bewolking behoorlijk benauwd.”

Over het deelnemersaantal was de organisatie zeer tevreden. Ondanks het inkorten van 15 naar 10 kilometer verschenen de meeste lopers gewoon aan de start. De show rond het evenement maakt de City Run compleet.

Op het parcours werden extra verzorgingsposten ingericht, waar deelnemers vocht tot zich konden nemen en sponzen kregen aangereikt. Bij het uitdelen van de startnummers werd er zonnebrandolie uitgedeeld.

Aan de overkant van het Weerwater trokken de lopers van de 10 kilometer over het voormalige Floriade-terrein. De sfeer zat er daar goed in. Bewoners en zorgpersoneel schreeuwden de lopers onder luid gejoel naar de eindstreep. Duidelijk was dat het inkorten geen onnodige maatregel is geweest, want de warmte deed zijn werk daar al aardig goed.

 

 

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

uncategorized

🎶FEEST🎶 Verstand op nul 0️⃣ Gevoel op tien 1️⃣0️⃣ Genieten op honderd 1️⃣0️⃣0️⃣ Dansend op de beats de blaren op je voeten Feesten tot mijn benen het begeven

today17 juni 2023 2


0%