Nieuws

Het weer van dinsdag 19 september: winderige Prinsjesdag

today19 september 2023 5

Achtergrond
share close

Prinsjesdag 2023 verloopt winderig in Almere. De wind komt uit het zuidwesten en zal boven de stad vrij krachtig tot krachtig zijn, windkracht 5 tot 6. Op het Markermeer staat een harde wind, kracht 7. Ook kunnen hier zware windstoten voorkomen tot 80 km/u. Verder merk je ook tussen de gebouwen in de stad dat de wind behoorlijk vlagerig kan zijn. Verder is er vrij veel bewolking met vooral vanmiddag wat lichte regen bij 18 graden.

Vanavond en vannacht neemt de wind geleidelijk iets af, maar is soms nog behoorlijk aanwezig. Verder valt er wat lichte regen, maar geen grote hoeveelheden. De temperatuur zakt naar 16 graden.

Morgen is de zon er weer van tijd tot tijd bij en blijft het overal droog. De temperatuur loopt op naar maximaal 21 graden. De wind komt uit het zuiden tot zuidwesten en is matig tot vrij krachtig, op het Markermeer krachtig, windkracht 6.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Automobilist overleden na botsing tegen boom naast Buitenring

Een automobilist is maandagmiddag om het leven gekomen bij een auto-ongeluk op de Almeerse Buitenring. Bij het ongeluk waren geen andere voertuigen betrokken en er zaten geen andere mensen in de auto. Het ongeluk gebeurde rond 17.00 uur ter hoogte van de Bosranddreef, aldus een politiewoordvoerder. De automobilist raakte van de weg en is daar tegen een boom gereden.De bestuurder van de auto raakte bekneld door het ongeluk. Er is […]

today19 september 2023 8


0%