Nieuws

Heiwerkzaamheden fietsbruggen Spoorbaanpad gestart, weg tijdelijk dicht

today31 januari 2024 8

Achtergrond
share close

De heiwerkzaamheden voor de nieuwe fietsbruggen aan het Spoorbaanpad, aan de kant van Parkwijk, zijn deze week begonnen. Het heien zal naar verwachting eind april klaar zijn. In verband met de werkzaamheden is de Tussenring bij de Lage Vaart van donderdag 1 februari 20:00 uur tot vrijdag 2 februari 05:00 uur gesloten. 

De werkzaamheden met de heimachine zijn op werkdagen tussen 7.00 en 19.00 uur. Er wordt niet continu geheid, omdat de heimachine tussendoor verplaatst wordt en de wegwerkers afhankelijk zijn van het weer.

Er zijn verschillende maatregelen genomen om het geluid tijdens het heien te beperken, maar volgens de gemeente kan er toch nog hard geluid te horen zijn. Tijdens de werkzaamheden worden omwonenden op de hoogte gehouden.

Tussenring Lage Vaart

De werkzaamheden in de middenberm van de Tussenring bij de brug over de Lage Vaart zijn bijna klaar. De tijdelijke betonnen barrière kan volgens de gemeente binnenkort weggehaald worden zodat er in beide richtingen weer twee rijbanen beschikbaar zijn.

Eerst zal de Tussenring van donderdag 1 februari 20:00 tot vrijdag 2 februari 05:00 uur gesloten zijn. De Tussenring is tussen de Mondriaanweg en Vrijheidsdreef volledig afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de Hagevoortdreef, Veluwedreef en Vrijheidsdreef.

De nieuwe fietsbruggen aan het Spoorbaanpad tussen Almere Stad en Buiten moeten eind 2024 klaar zijn.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Aanslag op kapsalon, OM eist tot twee jaar cel

Drie jonge mannen hebben volgens het Openbaar Ministerie (OM) bijgedragen aan een gevoel van onveiligheid. Ze wilden de eigenaar van een kapsalon intimideren, maar hebben op 3 november 2022 veel meer teweeggebracht. Ze schoten met een vuurwapen en brachten een explosief tot ontploffing. Het OM vindt dat er enorme risico’s zijn genomen. De officier van justitie spreekt van ernstige feiten die streng bestraft moeten worden en eist daarom celstraffen tot […]

today30 januari 2024 23


0%