Nieuws

Hardloopevent KLM Urban Trail dit jaar in Almere

today10 juli 2023 61

Achtergrond
share close

Hardloopevenement KLM Urban Trail wordt dit najaar in Almere georganiseerd. In totaal doen er twaalf steden mee aan het evenement.

Hardlopers kunnen kiezen uit een route van vijf of twaalf kilometer. Het parcours zal niet alleen buiten plaatsvinden, maar loopt ook door gebouwen, stadions en theaters heen. Zo gaat de loop in Almere onder anderen door de Kunstlinie en Impact Boulderhal.

Naast Almere kan er ook hardgelopen worden in Delft, Haarlem en Leiden. “Fantastisch dat we deze bijzondere steden kunnen toevoegen aan de kalender! Zowel Almere als Leiden heeft een uitgesproken karakter en identiteit. Daarnaast zijn deze steden erg gezellig en is er veel te zien. Dat maakt deze steden bij uitstek geschikt voor een Urban Trail” , aldus de organisatie op de website.

De inschrijving voor de ontdekkingsloop is al geopend. Op 22 oktober start het evenement op de Esplanade.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Pilot om kinderen in Almere minder snel uit huis te plaatsen is een succes

In sommige gezinnen kunnen de problemen zo ernstig worden dat kinderen uit huis geplaatst moeten worden. Maar wat als er dagelijks iemand langskomt in zo’n gezin met problemen om te helpen bij het aankleden van de kinderen en het maken van het ontbijt? Wat als dit de druk verlicht en ervoor zorgt dat de kinderen thuis kunnen blijven? Klinkt misschien vreemd, maar volgens instanties en de gemeente Almere is het […]

today10 juli 2023 52


0%