Nieuws

Groentesoep Festival gaat niet door

today17 mei 2023 99

Achtergrond
share close

Het Groentesoep Festival, dat elk jaar in Almere Buiten wordt gevierd, gaat dit jaar niet door. De organisatie heeft laten weten meer tijd nodig te hebben voor het organiseren van een grotere editie.

Het festival wordt daarom verplaatst naar volgend jaar. Dan wordt volgens organisator Muriël van der Wal het jubileum van tien jaar groots gevierd. “Op elk plein in Almere Buiten zal er iets te doen zijn. Meer straattheater, meer artiesten en natuurlijk een extra grote soeppan”, vertelt Van der Wal.

Het Groentesoep Festival is elk jaar gratis te bezoeken. “Het Groentesoep Festival bestaat net zoals Groentesoep uit diverse ‘groene’ ingrediënten”, staat er op de website beschreven. Zo was er vorige editie een markt met stands gericht op gezondheid, biologisch eten en een speelplein speciaal voor kinderen.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

‘Almere Drive’ als straatnaam in Amerika opgedoken

In het Amerikaanse stadje Hampton staat een wel heel bijzonder straatnaambordje. De straat heet namelijk Almere Drive. Daar kwam Almere Deze Week achter. Almere Drive ligt aan de Amsterdam Way en in de buurt van de Dutch Town Road. De vraag is hoe het stadje onder Atlanta op de naam Almere komt voor een straat. Daar is alleen nog geen antwoord op gevonden. Volgens een ambtenaar van het district hoeven […]

today17 mei 2023 41


0%