Nieuws

Gratis zonnebrandcrème beschikbaar op de Esplanade in Almere Centrum

today27 juni 2024 6

Achtergrond
share close

De temperaturen lopen hoog op en voor veel mensen betekenen de warme dagen genieten op het strand, maar je moet je wel goed blijven insmeren. Op meerdere plekken in Nederland kun je deze zomer gratis zonnebrandcrème krijgen. Ook de inwoners en toeristen kunnen in Almere Centrum beschermd van de zon genieten.

De gemeente Almere heeft twee tappunten met gratis zonnebrandcrème (SPF30) op de Esplanade geplaatst. Deze zonnebrandcrèmepalen zijn vorig jaar als proef geïntroduceerd door het Flevoziekenhuis en de gemeente Almere, en hebben al veel gebruikers.

De zonnebrandpalen werken op zonne-energie en zijn voorzien van sensoren die de UV-index meten. Ze geven advies over wanneer insmeren nodig is en sturen een signaal wanneer ze bijgevuld moeten worden.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Man mishandeld en beroofd door jongens van 14 en 15 jaar oud tijdens nep-date

Drie minderjarige jongens zijn afgelopen maandagavond aangehouden nadat zij een man hadden mishandeld en beroofd tijdens een ontmoeting die geregeld was via een dating-app, dit meldt de politie. Het slachtoffer dacht een afspraak te hebben met een man in een bos, maar toen hij daar aankwam, werd hij mishandeld, vernederd en beroofd van zijn persoonlijke spullen. Dit alles speelde zich af in een bos ter hoogte van de Tanitstraat in […]

today27 juni 2024 11


0%