Nieuws

Gemeente Almere waarschuwt voor wind: containers kunnen wegwaaien

today22 januari 2024 5

Achtergrond
share close

De komende dagen kan het hard gaan waaien. Storm Isha zal vanaf de nacht van zondag op maandag over Almere razen. Na de ochtendspits zal de wind weer snel in kracht afnemen. De gemeente Almere waarschuwt inwoners voor containers die door de wind kunnen omvallen en wegwaaien.

Containers, vooral die licht van gewicht zijn of op onbeschutte opstelplaatsen staan, lopen het risico om te vallen of weg te waaien tijdens de storm. Als voorzorgsmaatregel adviseert de gemeente inwoners om containers niet op de gebruikelijke avond, maar pas in de ochtend op de opstelplaats te zetten. De containers worden na het legen op de grond gelegd, zodat ze niet kunnen wegwaaien.

Ondanks de weersomstandigheden zal de gemeente de komende dagen doorgaan met het legen van containers. De vuilniswagen kan vanaf 7 uur komen.

https://www.facebook.com/gemeentealmere/posts/773144951515093?ref=embed_post

 

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Klagen bij Zorggroep Almere voelt onmogelijk: ‘Melding werd pleurisstreek genoemd’

Niet alleen bij woonzorgcentrum De Overloop in Almere Haven was het ‘onmogelijk’ om misstanden aan de kaak te stellen, maar ook bij andere locaties van Zorggroep Almere durfden mensen niet te klagen. Het personeel zou familieleden van cliënten hebben uitgescholden. “Ik had altijd het gevoel dat ze een paar treden boven me stonden”, zegt een familielid. Het was voor veel betrokkenen bovendien onduidelijk waar en hoe ze een officiële klacht […]

today22 januari 2024 4


0%