Nieuws

Geen opvolger voor AAP-directeur Van Gennep, andere directeur gaat alleen verder

today9 juli 2024 3

Achtergrond
share close

Stichting AAP stelt geen opvolger aan voor de vertrekkende directeur David van Gennep. Dat heeft de Raad van Toezicht besloten. Erik Peeters, die al directeur was samen met Van Gennep, blijft als enige over.

Peeters is sinds 2009 betrokken bij Stichting AAP. Sinds een jaar vormde hij samen met Van Gennep het bestuur van AAP. Peeters neemt niet alle taken over van de vertrekkend directeur. Een deel van de werkzaamheden wordt verdeeld onder andere mensen.

Peeters zegt er naar uit te kijken het succes van AAP verder uit te breiden. “Ons werk voor exotische dieren in nood is nog lang niet klaar, dus samen met iedereen die ons steunt gaan we met hart en ziel door totdat we onze doelen bereikt hebben.”

Van Gennep blijft zelf ook nog actief. Hij blijft zijn rol in het bestuur van Eurogroup for Animals wel vervullen. Ook blijft hij aan als adviseur. De Raad van Toezicht is blij dat Van Gennep betrokken blijft.

David van Gennep neemt op 4 oktober afscheid.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Cameratoezicht ingesteld na explosie bij woning aan Merlijnplantsoen

Naar aanleiding van een explosie bij een woning aan het Merlijnplantsoen heeft de burgemeester daar nu tijdelijk cameratoezicht ingesteld. De explosie vond plaats op woensdag 3 juli in Almere Poort. Volgens de politie was een conflict eerder die dag de aanleiding van de explosie. Er zijn geen gewonden gevallen, wel is de woning ernstig beschadigd door de explosie. Het incident heeft niet alleen gezorgd voor gevaar voor de bewoners en bezoekers, maar […]

today9 juli 2024 3


0%