Nieuws

Geen doorstart voor fysiotherapiecentrum Almere

today14 december 2023 5

Achtergrond
share close

Er komt geen doorstart van het Preventiecentrum Almere. Er is geen partij gevonden die het failliete fysiotherapiecentrum wil overnemen.

Het centrum op bedrijventerrein Randstad werd vorige maand failliet verklaard. Een curator ging op zoek naar een mogelijke nieuwe eigenaar, maar dat is dus niet gelukt.

Aan de praktijk zijn zo’n tien fysiotherapeuten verbonden. Daarmee is het één van de grootste centra in de regio.

Patiënten en abonnementhouders kunnen tot 31 december gebruik blijven maken van de fitnessruimte en de andere faciliteiten.

De oorzaak van het faillissement is onduidelijk. Niemand bij het preventiecentrum was woensdagavond bereikbaar voor commentaar.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Gemeenteraad praat opnieuw over toekomst kasteel: woningbouw of niet?

at moet er gebeuren met de grond rondom Kasteel Almere? Daarover praat de gemeenteraad donderdag tijdens de Politieke Markt. De afgelopen maanden leken er ontwikkelingen te zijn in het dossier, maar vooralsnog ligt het kasteel erbij als een ruïne. Vorig jaar september kocht projectontwikkelaar BPD Bouwfonds Gebiedsontwikkeling de grond met het plan om daar woningen te realiseren. Maar dat gaat niet door. De bouw van het kasteel startte in 2000, […]

today13 december 2023 7


0%