Nieuws

Fongerspad in Filmwijk krijgt opknapbeurt

today27 mei 2024 3

Achtergrond
share close

Vanaf maandag 27 mei zijn er werkzaamheden aan het fiets- en voetpad Fongerspad langs het Weerwater bij Filmwijk. Het pad is te smal en dringend toe aan groot onderhoud. Het Fongerspad is tot vrijdag 2 augustus afgesloten.

Het fietspad Fongerspad wordt vier meter breed gemaakt en wordt uitgevoerd in rood asfalt. Het voetpad krijgt blauw asfalt en er worden banken geplaatst. Er wordt tussen 07:00 tot 16:00 aan het pad gewerkt. Het bestaande asfalt wordt eerst verwijderd en de fundering wordt vernieuwd. Dat kan volgens de gemeente voor geluidshinder zorgen.

Tijdens de werkzaamheden is het Fongerspad afgesloten tussen het Sturmeypad, Fellinilaan en de Lumièrestrandbrug voor fietsers en voetgangers. Door Filmwijk en via de Weerwaterbrug worden omleidingsroutes aangegeven.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Politie doet vier aanhoudingen na woningoverval

Na een woningoverval op de Pieter de Swartstraat in Almere Buiten heeft de politie vier verdachten aangehouden. De overval vond woensdagavond rond acht uur plaats. De bewoners vermoeden dat ze door vier daders zijn overvallen. Kort na de overval heeft de politie de vier verdachten aangehouden. Er is ter plekke een onderzoek gestart. De politie vraagt getuigen om zich te melden.

today23 mei 2024 2


0%