Nieuws

Flevoziekenhuis zamelt geld in voor buidelstoelen voor ouders van baby

today24 januari 2024 11

Achtergrond
share close

Het Flevoziekenhuis in Almere is een inzamelingsactie gestart om buidelstoelen te kunnen kopen. In die stoelen kunnen ouders met hun pasgeboren baby liggen om te ‘buidelen’. Daarbij wordt een baby op de huid van de ouder gelegd om de hechting te bevorderen, maar het helpt ook om rustig te worden of de temperatuur te reguleren.

Nu staan er bij de couveuses in het Almeerse ziekenhuis nog tuinstoelen voor de kersverse papa’s of mama’s. De buidelstoelen die het ziekenhuis wil zijn in hoogte verstelbaar. Ook kunnen de benen omhoog en de rugleuningen naar achter en naar voren. Het zijn stoelen waar je lekker in kan liggen.

 

Er is op dit moment geen geld beschikbaar om één of meerdere buidelstoelen te kopen. In totaal is er 7000 euro nodig, daarvan is op dit moment ruim 1800 euro opgehaald.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Almeerse vrouw kan na ‘laatste kans’ niet meer terug naar haar woning om drugsvondst

Een vrouw uit Almere kan na een drugsvondst niet meer terug naar haar woning aan de Oldewierde in Almere Haven. Op vier december vorig jaar trof de politie in haar huis een hoeveelheid drugs aan die groter is dan alleen voor eigen gebruik. De burgemeester besloot daarop de woning voor drie maanden te sluiten. Verhuurder De Alliantie zegde de huur op, omdat zij meermaals was gewaarschuwd. De vrouw vocht via […]

today23 januari 2024 15


0%