Nieuws

Fietsen en scooters binnenkort verwijderd uit Metropolestraat

today6 maart 2024 17

Achtergrond
share close

Heb jij je fiets of scooter vaak geparkeerd staan in de Metropolestraat, let dan op! Vanaf 21 maart is parkeren daar niet langer toegestaan. Het fietsenrek wat er nu staat wordt verwijderd. Fietsen zullen worden meegenomen naar het fietsdepot en eigenaars van scooters riskeren een boete.

Op dit moment staan er volgens de gemeente te veel fietsen en scooters geparkeerd op de stoep, waardoor er onvoldoende ruimte is voor voetgangers. De gemeente geeft aan dat er genoeg alternatieven zijn, zoals de NS fietsenstalling bij station en de scootervakken bij de WTC-toren.

Op 11 maart krijgen de fietsen die weggehaald gaan worden het eerste waarschuwingslabel. De verwijderde fietsen worden voor 13 weken opgeslagen in het fietsdepot Esplanade, tegenover de schouwburg.

Scooters krijgen in de week van 11 maart ook een waarschuwingslabel. Scooterbezitters krijgen na 21 maart op basis van kenteken een boete naar het huisadres gestuurd.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Patiënten verrast door snelle sluiting gezondheidscentrum: ‘Schandalig’

Verschillende patiënten van de huisartsenpraktijk in Gezondheidscentrum Oost in Almere Haven stonden maandag tot hun verrassing voor een gesloten deur. Op een briefje bij de ingang staat te lezen dat de praktijk vanaf deze week is verplaatst naar Gezondheidscentrum De Haak, dat een stuk verderop in Almere Haven ligt. “Gesloten”, zegt een met stomheid geslagen Ingrid Voges, die patiënt is bij de huisartsenpraktijk. Dat Gezondheidscentrum Oost op korte termijn zou […]

today5 maart 2024 13


0%